Semințe Royal Gorilla Automatic În Vrac

Royal Gorilla Automatic de le Royal Queen Seeds este o tulpină autoflorantă revoluționară, obținută din unele dintre cele mai puternice gene de pe Coasta de Vest a SUA. Acum este disponibilă în vrac, cu 100 de semințe în fiecare pachet.
Alege număr de semințe
  • 100x
€ 350.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transferBitcoin și Cash

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Reviews (0)

Royal Gorilla Automatic Semințe În Vrac: Tulpina Autoflorantă De Top Disponibilă Acum În Vrac

Hibrid obținut din cele mai bune gene de pe Coasta de Vest a SUA și ajustat pentru potență, aromă și producție, Royal Gorilla Automatic de la RQS reprezintă începutul unei noi ere în cultivarea autoflorantelor. La Royal Queen Seeds am selectat cele mai bune și mai puternice tulpini din catalogul nostru - Royal Gorilla și Royal Cookies - și prin adăugarea genelor ruderalis am obținut o tulpină autoflorantă unică. Hibridul spectaculos depășește multe autoflorante și produce muguri de înaltă calitate cu un procentaj de 20% THC și cantități masive de rășină în doar 8 săptămâni.

UN EFECT INTENS DE FERICIRE ȘI RELAXARE: EFECTELE ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Royal Gorilla Automatic se mândrește cu un procentaj de 20% THC, ceea ce o face să fie o tulpină foarte puternică dar, în același timp, nu exagerează. Genele ei cosmice, printre care se numără indica, sativa și ruderalis, induc un efect grozav, atât fizic, cât și cerebral. Începe cu o euforie plină de extaz care se transformă, cu cât fumezi mai mult, într-o moleșeală fizică relaxantă. Pe măsură ce îți mângâie și calmează corpul din cap până în picioare, te poți bucura de un amestec excelent de arome care îmbină notele de diesel cu tonuri citrice, fructate și de pin.

MUGURI DE TOP ÎNTR-UN TIMP RECORD: CUM SĂ CREȘTI ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Royal Gorilla Automatic este o tulpină ideală pentru cultivarea în interior, deși o poți planta chiar și în aer liber. Cu o înălțime optimă de 60-120 cm în interior, este compactă, dar suficient de mare pentru a impresiona cu o producție spectaculoasă. Pe o tulpină centrală mare și câteva crengi laterale puternice, produce până la 400 g/m² de muguri, care se maturizează în doar 8-10 săptămâni din momentul plantării semințelor. Atunci când vezi doar gramajul, poate că randamentele ei nu sunt chiar așa de mari, dar compensează cu cantități spectaculoase de rășină de cea mai bună calitate, ceea ce face ca această tulpină să fie excelentă pentru comestibile și concentrate. Royal Gorilla Automatic nu necesită prea multă întreținere, fiind potrivită pentru topping și tăiere și crește foarte bine dacă folosești tehnica SOG. Cultivată în aer liber, te poți aștepta până la 170 g/plantă. Deoarece este o tulpină autoflorantă, cultivatorii se pot bucura de mai multe recolte într-un singur sezon de creștere în aer liber.

Nu poți eșua atunci când crești Royal Gorilla Automatic. Această tulpină este un hibrid autoflorant spectaculos care le are pe toate.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.