Semințe Bubble Kush Automatic În Vrac

Bubble Kush Automatic face ca genetica clasică să fie accesibilă atât pentru începători, cât și pentru cultivatorii avansați. Acum disponibilă sub formă de semințe în vrac, cultivatorii pot crește mai multe plante cu creștere rapidă în același timp.
Alege număr de semințe
  • 100x
€ 350.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transferBitcoin și Cash

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Reviews (0)

Bubble Kush Automatic: Un High Fizic Plăcut Și Delicat

Bubble Kush Automatic este o amestecătură de gene diferite, o tulpină care a fost hibridizată în profunzime pentru a găzdui indica, sativa și ruderalis. Aceasta a moștenit unele dintre cele mai bune trăsături ale părinților ei, fiind atractivă pentru fanii tulpinilor clasice originale. Bubble Gum a fost folosită pentru a infuza această tulpină cu un profil premiat de terpene foarte dulci. Legendara OG Kush a fost folosită pentru a contribui cu tonuri pământii și efecte puternice de indica. În cele din urmă, Royal Critical Automatic a fost folosită pentru a oferi o creștere rapidă și gene durabile, astfel încât să fie ușor de crescut chiar și de începători. Creșterea acestei tulpini la scară largă, prin utilizarea semințelor în vrac, va asigura o recoltă de calitate înaltă într-o perioadă scurtă de timp.

UN HIGH FIZIC TERAPEUTIC: EFECTELE BUBBLE KUSH AUTOMATIC

Natura dominantă indica a tulpinii Bubble Kush Automatic denotă faptul că efectele ei vor fi mai mult fizice. Procentajul de 16% THC asigură un fum delicat, care poate fi controlat de către începători și te poți bucura de el chiar și pe parcursul zilei, atunci când este consumat în cantități moderate. La scurt timp după aprinderea și inhalarea acestor flori, consumatorii pot observa cum se relaxează zonele tensionate și încordate. Are potențial terapeutic în cazul durerii și al anxietăți și sunt necesare doar câteva fumuri pentru a observa îmbunătățirea dispoziției. Cel mai bine este să ai câteva gustări în apropiere atunci când fumezi această tulpină, deoarece nu trebuie să subestimezi poftele pe care ți le poate induce.

RANDAMENTE MODERATE ȘI CREȘTERE RAPIDĂ: CUM SĂ CREȘTI BUBBLE KUSH AUTOMATIC

Pentru o tulpină care atinge o înălțime medie de 100 cm, Bubble Kush Automatic oferă randamente bune. Cultivatorii care folosesc semințe în vrac nu vor fi dezamăgiți. Plantele crescute în interior vor produce până la 400 g/m² și vor atinge o înălțime cuprinsă între 70-100 cm. Plantele cultivate în aer liber, pe câmp, vor produce aproximativ 170 g/plantă și vor profita de spațiul pe care îl au la dispoziție, prin atingerea unei înălțimi de aproximativ 140 cm. Florile vor fi gata pentru procesare în numai 7-8 săptămâni de la germinare.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.