Diesel Automatic Semințe în Vrac

Dimensiunile mici ale tulpinii Diesel Automatic, creșterea rapidă și high-ul plăcut o fac ideală pentru a fi cultivată folosind semințele în vrac. Chiar și atunci când spațiul este limitat, cultivatorii se vor putea bucura de o cultură impresionantă.
 5.00/5 (2) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transfer și Bitcoin

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (2)

Diesel Automatic Semințe în Vrac: Un High Cerebral Limpede și o Creștere Rapidă

Diesel Automatic este rezultatul încrucișării cu succes a genelor NYC Diesel și Canabis ruderalis. Această încrucișare aventuroasă a fost realizată pentru a valorifica gusturile bogate și pătrunzătoare, împreună cu high-ul cerebral al tulpinii NYC Diesel într-o varietate autoflorantă. NYC Diesel este un soi hibrid, cu gene sativa și indica într-o proporție aproape egală. Aceste gene apetisante și potente provin din tulpini primitive mexicane și afgane. A doua tulpină părinte folosită a fost Quick One, o descendentă a tulpinii Lowryder #2, care a ajutat la formarea bazei tulpinilor autoflorante din ziua de azi. Acest proiect de reproducere nu numai că a făcut ca aceste gene să fie mai accesibile și mai ușor de crescut pentru începători, dar mugurii aromați și rășinoși sunt disponibili mai rapid datorită unui ciclu de creștere mult mai scurt. Statura mică și randamentele relativ mari fac ca Diesel Automatic să fie o tulpina ideală pentru semințele în vrac.

GUSTURI PĂMÂNTII ȘI HIGH-URI LUCIDE: EFECTELE DIESEL AUTOMATIC

Florile cristaline ale tulpinii Diesel Automatic au fost analizate în laborator, afișând concentrații de THC de aproximativ 14%. Deși veteranii cărora le place să-și îmbrace florile cu conținut ridicat de THC în ulei de hașiș ar putea considera această tulpină ca fiind una destul de domesticită, este un fum ideal pentru începători și pentru cei care caută un efect psihoactiv mai blând. Mai mult decât atât, această potență de nivel mediu permite consumatorului să se bucure pe deplin de caracteristicile unice ale acestei tulpini pe parcursul unui întreg joint sau bong. Prezența puternică a sativei creează un high care te stimulează mental, este creativ, dar în același timp clar și alert. Diesel Automatic produce, de asemenea, o combinație plăcută de terpene, definită prin note de citrice și combustibil, făcând această tulpină să fie destul de apetisantă și complexă.

MISTERIOASĂ ȘI PRODUCTIVĂ: CUM SĂ CULTIVI TULPINA DIESEL AUTOMATIC

Diesel Automatic rămâne la o dimensiune ușor de ascuns pe întreaga durată a ciclului de creștere, fiind o alegere potrivită pentru cultivatorii care doresc să rămână discreți. În interior, plantele cresc la înălțimi cuprinse între 40 și 70 cm și pot fi crescute cu ușurință în unități modificate de calculator, găleți și corturi mici. În aer liber, plantele cresc puțin mai mari, atingând înălțimi de 60-110 cm și se integrează ușor cu plantele complementare. Când vine vorba de randament, cele crescute în interior produc până la 375 g/m², în timp ce tulpinile crescute în exterior oferă până la 110 g/plantă. Nu vei fi nevoit(ă) să aștepți prea mult timp pentru a fuma aceste flori, deoarece Diesel Automatic are nevoie de doar 10 săptămâni pentru a ajunge la maturitate. Crește această tulpină în vrac pentru a-ți umple camera de creștere cu excelență Diesel!

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Randamentul În Interior: 325 - 375 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 60 - 110 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 40 - 70 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 60 - 110 cm
 • Timpul de înflorire: 5 - 7 Săptămâni
 • Luna recoltei: 10-12 săptămâni după germinare
 • Contextul Genetic: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Tip: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Efect: High puternic

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Titlu : SUPER Diesel
  Comentariu : Einfach eine super einfache Sorte!!!

  By M. R. on 06/May/2019 :
  (5)

  Titlu : Diesel
  Comentariu : Great germination, stealth and quick shipping. satisfied


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.