• Royal Cheese Automatic Bulk Seeds
 • Royal Cheese Automatic Bulk Seeds

Royal Cheese Automatic Semin╚Ťe în Vrac

Tulpinile Cheese sunt foarte populare printre iubitorii de canabis pentru aroma lor unic─â, care este destul de diferit─â de aroma altor tulpini. Royal Queen Seeds prezint─â Royal Cheese Automatic pentru a r─âspunde cererii pentru o tulpin─â Cheese autoflorant─â, excep╚Ťional─â ╚Öi u╚Öor de crescut. Semin╚Ťele sunt disponibile ├«n vrac!
 5.00/5 (2) Scrie o recenzie
Num─âr de semin╚Ťe:
100x
ÔéČ 275.00
ÔéČ 275.00
Adaug─â la articole salvate
Livrare
gratuit─â
Returnare
gratuit─â
Livrare
discret─â

 • Mai multe informa╚Ťii
 • FI╚ś─é TEHNIC─é
 • Întreb─âri (0)
 • Reviews (2)

Royal Cheese Automatic Semin╚Ťe ├Än Vrac - Legendara Cheese ├Än Varianta Autoflorant─â

De╚Öi Cheese are deja aproape treizeci de ani, este ├«nc─â o tulpin─â favorit─â ├«n comunitatea canabisului. Nu e de mirare, av├ónd ├«n vedere c─â nicio alt─â tulpin─â de canabis nu se poate l─âuda cu o arom─â ╚Öi un gust at├ót de emblematic. Royal Queen Seeds a luat aceast─â tulpin─â renumit─â ╚Öi a ├«mbun─ât─â╚Ťit-o cu ruderalis, pentru a cre╚Öte ├«ntr-o clipit─â! Un soi robust ╚Öi productiv, Royal Cheese Automatic nu are nevoie s─â se ascund─â ├«n umbra predecesorilor s─âi.

RELAXANT─é, ├ÄN─éL╚Ü─éTOARE... ╚śI CE AROM─é! EFECTELE TULPINII ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Cel mai important aspect al tulpinii Royal Cheese Automatic este, cu siguran╚Ť─â, amestecul s─âu unic de arome p─âm├óntii ╚Öi acri╚Öoare, de br├ónz─â ╚Öi note picante, care i-au adus tulpinii Cheese original─â statutul legendar. De asemenea, ├«╚Ťi ofer─â ╚Öi un high superb. Cu 15% THC, ├«╚Ťi induce o mole╚Öeal─â corporal─â puternic─â care este, cu siguran╚Ť─â, relaxant─â, dar ╚Öi ├«n─âl╚Ť─âtoare, combinat─â cu o euforie, care echilibreaz─â high-ul corporal. De asemenea, printre efectele ei se num─âr─â ╚Öi stimularea apetitului ╚Öi poate fi util─â ├«n doze mari ├«nainte de culcare.

UN PACHET MIC CU RANDAMENTE EXCEP╚ÜIONALE: CUM S─é CRE╚śTI ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Rareori Royal Cheese Automat va cre╚Öte mai ├«nalt─â de un metru ├«n interior, a╚Öadar o po╚Ťi cre╚Öte oriunde. Dac─â este cultivat─â ├«n aer liber, nu va cre╚Öte mult mai ├«nalt─â, put├ónd fi crescut─â pe balcon sau pe teras─â. ╚śi nu este de lep─âdat nici ├«n ceea ce prive╚Öte randamentul. Cultivat─â ├«n interior, ├«n condi╚Ťii optime, te po╚Ťi a╚Ötepta la aproximativ 475 g/m┬▓ ╚Öi aproximativ 210 g/plant─â ├«n aer liber. Toate acestea sunt posibile ├«ntr-un timp record: recolta are loc la 10 s─âpt─âm├óni din momentul ├«n care semin╚Ťele au ├«ncol╚Ťit. Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â te bucuri de avantajele Cheese ├«ntr-un pachet mai simplu, cump─âr─â semin╚Ťele Royal Cheese Automatic ├«n vrac!

 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 160 - 210 gr/plant
 • În─âl╚Ťime În Interior: 60 - 100 cm
 • În─âl╚Ťime În Aer Liber: 60 - 120 cm
 • Timpul de înflorire: 5 - 7 S─âpt─âmâni
 • Luna recoltei: 10-12 s─âpt─âmâni dup─â germinare
 • Contextul Genetic: Cheese x Royal Critical x Ruderalis
 • Tip: Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
 • Efect: Fizic

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Titlu : Amazing
  Comentariu : Very good seeds, good quality

  By T. S. on 17/May/2017 :
  (5)

  Titlu : Cheese
  Comentariu : Fast shiping. Five seeds it were not germinate. Ten seeds had not come from earth yet, but all the others were.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clien╚Ťii care au cump─ârat acest produs au mai cump─ârat ╚Öi

Ai împlinit 18 ani?

Con╚Ťinutul ce se reg─âse╚Öte pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adul╚Ťilor ╚Öi este destinat persoanelor majore.

Asigur─â-te c─â ai luat la cuno╚Ötin╚Ť─â legile ╚Ť─ârii în care tr─âie╚Öti.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
c─â ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semin╚Ťele de canabis v├óndute la Royal Queen Seeds sunt destinate adul╚Ťilor (cu v├órsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite ├«n interes personal. Nu furniz─âm semin╚Ťe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezerv─âm dreptul de a refuza v├ónzarea dac─â suspect─âm c─â acest─â clauz─â este ├«nc─âlcat─â.

Disclaimer

Toate semin╚Ťele de canabis v├óndute la Royal Queen Seeds sunt destinate adul╚Ťilor (cu v├órsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite ├«n interes personal. Nu furniz─âm semin╚Ťe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezerv─âm dreptul de a refuza v├ónzarea dac─â suspect─âm c─â acest─â clauz─â este ├«nc─âlcat─â.