Royal Cheese Automatic Semințe în Vrac

Tulpinile Cheese sunt foarte populare printre iubitorii de canabis pentru aroma lor unică, care este destul de diferită de aroma altor tulpini. Royal Queen Seeds prezintă Royal Cheese Automatic pentru a răspunde cererii pentru o tulpină Cheese autoflorantă, excepțională și ușor de crescut. Semințele sunt disponibile în vrac!
 5.00/5 (2) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transfer și Bitcoin

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (2)

Royal Cheese Automatic Semințe În Vrac - Legendara Cheese În Varianta Autoflorantă

Deși Cheese are deja aproape treizeci de ani, este încă o tulpină favorită în comunitatea canabisului. Nu e de mirare, având în vedere că nicio altă tulpină de canabis nu se poate lăuda cu o aromă și un gust atât de emblematic. Royal Queen Seeds a luat această tulpină renumită și a îmbunătățit-o cu ruderalis, pentru a crește într-o clipită! Un soi robust și productiv, Royal Cheese Automatic nu are nevoie să se ascundă în umbra predecesorilor săi.

RELAXANTĂ, ÎNĂLȚĂTOARE... ȘI CE AROMĂ! EFECTELE TULPINII ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Cel mai important aspect al tulpinii Royal Cheese Automatic este, cu siguranță, amestecul său unic de arome pământii și acrișoare, de brânză și note picante, care i-au adus tulpinii Cheese originală statutul legendar. De asemenea, îți oferă și un high superb. Cu 15% THC, îți induce o moleșeală corporală puternică care este, cu siguranță, relaxantă, dar și înălțătoare, combinată cu o euforie, care echilibrează high-ul corporal. De asemenea, printre efectele ei se numără și stimularea apetitului și poate fi utilă în doze mari înainte de culcare.

UN PACHET MIC CU RANDAMENTE EXCEPȚIONALE: CUM SĂ CREȘTI ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Rareori Royal Cheese Automat va crește mai înaltă de un metru în interior, așadar o poți crește oriunde. Dacă este cultivată în aer liber, nu va crește mult mai înaltă, putând fi crescută pe balcon sau pe terasă. Și nu este de lepădat nici în ceea ce privește randamentul. Cultivată în interior, în condiții optime, te poți aștepta la aproximativ 475 g/m² și aproximativ 210 g/plantă în aer liber. Toate acestea sunt posibile într-un timp record: recolta are loc la 10 săptămâni din momentul în care semințele au încolțit. Dacă îți dorești să te bucuri de avantajele Cheese într-un pachet mai simplu, cumpără semințele Royal Cheese Automatic în vrac!

 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Randamentul În Interior: 425 - 475 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 160 - 210 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 60 - 120 cm
 • Timpul de înflorire: 5 - 7 Săptămâni
 • Luna recoltei: 10-12 săptămâni după germinare
 • Contextul Genetic: Cheese x Royal Critical x Ruderalis
 • Tip: Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
 • Efect: Fizic

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Titlu : Amazing
  Comentariu : Very good seeds, good quality

  By T. S. on 17/May/2017 :
  (5)

  Titlu : Cheese
  Comentariu : Fast shiping. Five seeds it were not germinate. Ten seeds had not come from earth yet, but all the others were.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.