Amnesia Haze Automatic Semințe în Vrac

Amnesia Haze este o sativa clasică, pe care iubitorii de canabis o adoră pentru high-ul ei fantastic și aromele citrice. Amnesia Haze Automatic păstrează toate aromele și efectele grozave, doar că va crește mult mai rapid și nu va fi la fel de înaltă - perfectă pentru creșterea în spații închise! Semințele sunt acum disponibile în vrac.
 5.00/5 (5) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
100x
€ 375.00
€ 375.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transfer și Bitcoin

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (5)

Amnesia Haze Automatic Semințe în Vrac: O Sativă Autoflorantă Clasică

Amnesia Haze provine din Olanda, unde a fost crescută pentru prima dată în anii 90. Până în prezent, este în topul favoritelor cunoscătorilor, oferind o aromă și un high spectaculoase. Cu toate acestea, creșterea tulpinii este mai complicată, deoarece varianta fotoperiodică are nevoie de 12+ săptămâni de înflorire și poate atinge înălțimi destul de mari, fiind greu de manipulat. Amnesia Haze Automatic ușurează creșterea acestei tulpini clasice - chiar și pentru cultivatorii cu mai puțină experiență.

O SATIVA LEGENDARĂ: EFECTELE AMNESIA HAZE AUTOMATIC

Există (cel puțin) două motive pentru care iubitorii de canabis adoră să fumeze Amnesia Haze: high-ul ei euforic, specific unei tulpini sativa, un high fericit și energic, și o aromă citrică cu note pământii profunde. Amnesia Haze Automatic îți oferă același high uimitor și același gust picant-citric ca și originalul. Efectul ei cerebral spectaculos face ca Amnesia Haze Automatic să fie tulpina ideală pentru a fi fumată în timpul zilei, făcând orice activitate distractivă, plină de motivație și creativitate. Este perfectă pentru a fi împărțită și cu alții!

O SATIVA CU CREȘTERE RAPIDĂ, FĂRĂ PREA MULTĂ ATENȚIE: CUM SĂ CULTIVI AMNESIA HAZE AUTOMATIC

Spre deosebire de sora ei mai mare, fotoperiodică, Amnesia Haze Automatic crește mult mai repede. Întregul său ciclu de viață este de doar 80-85 de zile, astfel încât cultivatorii își pot umple pungile într-un timp mult, mult mai scurt. Un alt avantaj al tulpinii Amnesia Haze Automatic este că nu va crește la fel de înaltă precum originalul. În interior, va avea o înălțime cuprinsă între 50 și 100 cm, ceea ce înseamnă că un cort mic spre mediu este suficient. Te poți aștepta la o producție de până la 400 g/m² și 180 g/plantă în aer liber. Nu trebuie să știi prea multe atunci când crești această fetiță, cu excepția faptului că poate fi un pic sensibilă atunci când este alimentată prea mult, așa că e mai bine să iei lucrurile ușor. Dacă ți-ai dorit întotdeauna să crești o sativa legendară, semințele Amnesia Haze Automatic în vrac sunt ceea ce cauți. Crește această legendă pe tot parcursul anului!

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 350 - 400 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 130 - 180 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 50 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 100 - 120 cm
 • Timpul de înflorire: 5 - 7 Săptămâni
 • Luna recoltei: 10-12 săptămâni după germinare
 • Contextul Genetic: Amnesia x Ruderalis
 • Tip: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Efect: Cerebral și înălțător

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Titlu : Nice seeds
  Comentariu : Good seeds, 98 percent of the seeds sprout

  By S. V. on 24/Dec/2018 :
  (5)

  Titlu : Good
  Comentariu : Strong and good taste

  By D. K. on 25/Jan/2019 :
  (5)

  Titlu : Top!
  Comentariu : Had er 100 besteld en kreeg er 110Paar geprobeerd en ontspruite allemaal??Mooi verpakt en discreetAl om al Top??

  By N. V. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Titlu : Tried this
  Comentariu : Purchased bulk seeds, to try how it will be. Waiting for germination

  By B. B. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Titlu : Bulk seeds
  Comentariu : Seems to be bether that regular purchases


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.