• Quick One Bulk Seeds
 • Quick One Bulk Seeds

Quick One Semințe în Vrac

Atunci când a fost lansată, Quick One era una dintre cele mai rapide tulpini autoflorante din lume. Deși în ziua de azi există tulpini mai rapide, Quick One este încă o legendă în lumea ierbii. Ocupă puțin spațiu, oferă randamente decente, un gust blând și un high indica relaxant. Cumpără semințele de canabis, Quick One, în vrac, chiar aici!
 5.00/5 (3) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
100x
€ 225.00
€ 225.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (2)

Quick One Semințe în Vrac: O Tulpină Care Va Trece Testul Timpului

Quick One are la bază prima tulpină autoflorantă, legendara Lowryder - ea însăși o încrucișare între tulpinile Northern Lights, Williams Wonder și ruderalis. Deși a fost una dintre cele mai rapide autoflorante de pe piața mondială, Quick One încă este și în prezent un demon rapid și oferă randamente excelente, neavând nevoie de prea multă atenție - atât în interior, cât și în exterior.

BLÂNDĂ, DAR PROFUND RELAXANTĂ: EFECTELE TULPINII QUICK ONE

Quick One este o autoflorantă dominant indica (60% indica) care conține aproximativ 13% THC și foarte puțin CBD. Această potență permite ca efectul său să fie extrem plăcut, definit de un high corporal relaxant, cu o ușoară euforie. Este ideală pentru a fi fumată seara și poate fi tulpina perfectă pentru persoanele care preferă un canabis mai slab. Gustul ei blând este răcoritor, cu note de plante și citrice, oferind o experiență de fumat foarte plăcută.

MICĂ, RAPIDĂ, UȘOARĂ: CUM SĂ CULTIVI TULPINA QUICK ONE

În interior, Quick One nu va crește mai înaltă de 50-60 cm, ceea ce înseamnă că poate încăpea oriunde, chiar și în corturi de dimensiuni mai mici. Cultivă semințele în aer liber, iar ea nu va depăși o înălțime de un metru. O poți crește cu ușurință într-un colțișor însorit de pe balconul tău! Având în vedere că este o tulpină autoflorantă, nu trebuie să îți faci griji cu privire la ciclurile de lumină și o poți lăsa sub 18–24 ore de lumină. Dacă îi oferi condiții optime (ceea ce nu ar trebui să fie dificil, deoarece fetița asta nu are nevoie de prea multă atenție), poate produce până la 325 g/m² în interior și până la 150 g/plantă în aer liber. Ciclul ei de viață este foarte scurt, de 8 săptămâni din stadiul de sămânță la cel de recoltare. Vrei să crești muguri indica, dar nu vrei să aștepți prea mult până la recoltă? Quick One este alegerea ideală.

 • THC: 13%
 • CBD: Low
 • Randamentul În Interior: 275 - 325 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 100 - 150 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 50 - 60 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 60 - 100 cm
 • Timpul de înflorire: 5 - 6 Săptămâni
 • Luna recoltei: 8-9 săptămâni după germinare
 • Contextul Genetic: Strong Indica x Ruderalis
 • Tip: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Efect: Fizic

  By J. M. on 15/Mar/2019 :
  (5)

  Titlu : What is says on the tin.
  Comentariu : Super speedy plants! Strong and healthy.

  By S. P. on 23/Nov/2018 :
  (5)

  Titlu : Awesome !
  Comentariu : Ordered 100 seeds and came 110 ! Awesome as always


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.