Vaporizatorul CRAFTY

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 Semințe de Canabis Gratuite
Dacă ești în căutarea unui vaporizator de top, ce combină versatilitatea, calitatea și customizarea high-tech, alege CRAFTY. Vine însoțit de o aplicație care îți permite să îi customizezi setările. E mic și portabil, confecționat din aluminiu și oțel. Vaporizatorul CRAFTY e construit să dureze, și oferă un high puternic și de calitate. Ofertă limitată - primești un grinder și trei semințe.
 4.5/5 (3) Scrie o recenzie
€ 239.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transferBitcoin și Cash

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Reviews (2)

Vaporizatorul CRAFTY: Liderul Versatilității Și Al Calității În Materie De Vaping

Vaporizatorul CRAFTY este un alt produs uimitor oferit de Storz & Bickel, producătorii faimosului vaporizator Volcano. Cu dimensiuni de 11.0 x 5.7 x 3.3 cm, și 137 de grame, e compact, ușor, și portabil. Poți să-l iei în rucsac, în buzunar sau în poșetă, și să uiți efectiv că e acolo. Nu lăsa dimensiunile lui mici să te inducă în eroare; CRAFTY e destul de puternic, și are o serie de funcții versatile care-l plasează destul de mult deasupra competitorilor.

CRAFTY e confecționat din oțel și aluminiu, și utilizează tehnici de încălzire de ultimă generație (combinând convecția și inducția) ca să se asigure că obții ce e mai bun din canabinoide.

APLICAȚIA (APP-UL)

Unul dintre punctele forte ale lui CRAFTY este aplicația. Aceasta te lasă să setezi temperatura după preferințe, între 40°C și 210°C, îți permite să modifici temperatura prestabilită, să mărești timpul până la răcire pentru un final mai lung, și să personalizezi setările de lumină/sunet/vibrații. Aplicația îți permite să transformi experiența de vaping într-una high-tech, și să modifici setările standard care nu-ți sunt pe plac. Are chiar și o funcție care te ajută să-ți localizezi CRAFTY-ul când nu-l poți găsi.

UȘOR DE FOLOSIT, FOARTE VERSATIL

CRAFTY e foarte versatil. Poți pune în bol până la 0.3 grame, dar va funcționa cu orice cantitate de iarbă. Fie poți seta temperatura preferată prin intermediul aplicației, fie poți folosi una din cele 2 valori prestabilite. Vaporizatorului îi trebuie 2 minute să se încălzească, iar când este gata va pulsa o lumină verde și va vibra (deși, așa cum am explicat mai sus, poți modifica asta prin aplicație). Atunci când inspiri, vaporii trec printr-o unitate de răcire, oferindu-ți astfel o delicatesă dulce și reconfortantă.

CRAFTY are nevoie de până la 2 ore pentru a se încărca, și va rezista încărcat până la 45 de minute. Astea fiind spuse, poți să vapezi rapid după doar 20 de minute de încărcare.

PLIN DE ACCESORII, UȘOR DE ÎNTREȚINUT

CRAFTY vine la pachet cu site extra, un încărcător USB, inele de etanșare de rezervă, o capsulă de dozare, o unealtă de umplere, și multe altele. Aplicația îți va reaminti când e timpul să cureți vaporizatorul, și te va ghida de-a lungul operațiunii.

OFERTĂ PE PERIOADĂ LIMITATĂ: PRIMEȘTE GRATUIT UN GRINDER ȘI TREI SEMINȚE LA ACHIZIȚIE

Doar pentru o perioadă limitată, Royal Queen Seeds oferă gratuit un grinder cu 4 compartimente și semințe gratis la fiecare achiziție a unui vaper CRAFTY. Dacă te gândești să-ți îmbunătățești experiența de vaping, acum e timpul!

*** Vă rugăm să țineți cont că Vaporizatorul CRAFTY este exclus din Schema Royal Queen Seeds Semințe Gratuite***


  By B. A. on 09/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : Qualité au top
  Comentariu : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  By H. R. on 11/Apr/2019 :
  (4)

  Titlu : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Comentariu : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.